torstai 7. maaliskuuta 2013

Pelon valtakunta



Pelot ovat läsnä koko ajan. Pelko hyökkää kimppuun, kun sitä vähiten haluaisi. Ahdistus kasvaa sadasta tuhanteen hetkessä astuessani peilin eteen, tunnustellessa kroppaani saati miettiessäni kilojani. Mitenkään päin ei ole hyvä. Tieto laihtumattomista kiloista lisää ahdistusta potenssiin miljoona.
Eilen tuli heitettyä kaverin kanssa 1h50min lenkki, josta osan matkaa juostiin. Kuvittelin jopa etten ois hengästyny yhtä paljon kuin kaveri. Vertailu tarve. Huom. tosiaankin kuvittelin. Tuskin ees ite huomaisin, jos läähättäisin kuin koira.

Aamulla herätys soi taas iloisesti 5.20. Melkein suoraa päätä lenkille. Lenkkipolkuja kulutin 1h5min kävellen että juosten. Edes tuuli, kylmyys tai auraamattomat lumikinokset eivät estäneet menoani.
Koulu alkoi vasta 8.05, joten kerkesin hyvin tekemään 100 x-hyppyä, jumppaamaan ja siivoamaan. Koulussa vierähti kaks tuntia matikan parissa. Mun lukujärjestys muuttukin hieman siitä, mitä luulin sen olevan. Sen ansiosta mulla on maanantait vapaita. Tää jakso pitää sisällään itsenäisen ruotsin kurssin ja kaks matikan kurssia. Saa nähä miten tässä käy, kun on matikkaa. :s Yritän yrittää parhaani, mutta tiedän kyllä mun parhaani. Se töppää heti ensimmäiseen ahmimiseen, joka johtaa pahaan oloon fyysisesti sekä henkisesti ja sitten lintsaamiseen. Kierre on valmis ja mitään en saa ahmimisen lisäksi tehtyä.

Koulun jälkeen oon laskenu matikan tehtäviä ja tehny neljä kappaletta maantiedon oppimispäiväkirjaa. Kohta puolin ajattelin alkaa leikkelemään taas thinspo-vihkoon kuvia ja tekstejä lehdistä. :) Siinä saakin kulumaan kivasti aikaa.

Aamulla nappasin yhen kofeiinipillerin, koska tuntu että on niin vetämätön olo etten jaksa keskittyä ilman sitä. On muutenkin ollu väsyny ja ontto olo. Läski maha huutaa kaloreita. Pää ja maha vastakkain. Ääni pitää huolta, mutta pelkään sen hylkäävän. Pelkään itseni pettävän sen! Se on ainoa miksi jaksan olla.
Eilen kaloreita kerty 2dl puuroa ja 4dl vanilja jogurttia 420 kaloria. Laksoja tasaamaan turvotusta. Tänään syön hieman enemmän vaikkei saisi. Ei pitäisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti