maanantai 20. elokuuta 2012

15.39

Koulupäivästä selvitty. Asiat järjestyksessä. Sain opon kanssa tehtyä tän vuoden lukuvuosi suunnitelman uudelleen. Käyn lukion kolmeen ja puoleen vuoteen kolmen sijasta. Se käy ihan hyvin. Tässä jaksossa mulla on vaan neljällä palkilla aineita eli aikaa jää nukkumiseen ja lenkkeilyyn, koulun ja töiden ohella mikä on aivan mahtavaa ja välttämätöntä. En ois jaksanu täysiä päiviä.. en missään jaksossa. Kaikki jaksot kevennettiin niin, että jaksan käydä koulua vaikka uskon, että silti tekee tiukkaa näiden omien juttujen takia.

Katoin yhen tunteet pelissä jakson, kävin tupakalla ja nyt datailen. Viideltä sinne töihin. Ei jaksas. Väsyttää ja piti ottaa päiväunet ennen töihin menoo, mutta en halua kokee sitä tunnetta, kun joutuu väkisin nousemaan vaikka mieli tekis jäädä nukkumaan. Parempi, että nukun sit yöllä. Onneks huomenna on neljä tuntia hyppyjä, kahen ekan tunnin jälkeen, jotka alkaa kasilta.
Oon jäässä.. dataan villapaita päällä ja silti tuntuu että jäädyn. Ulkonakin on tosi kylmä. En ymmärrä miten porukka tuli tänään kouluun t-paidat ja shortsit jalassa!! :o Päässä heittää, oksettaa ja heikottaa.. Silti mä nautin täysillä tästä fiiliksestä. Laihuus here i come and nothing stop me!!

Katso :)

2 kommenttia:

  1. Mie ihmettelin myös aamulla, kun jotkut kävelivät teeppareilla. Teen muuten samalla tavalla lukion kun siekin. :)
    Tsemppiä<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi<3 Olet oikeassa, blogit ovat loistava vertaistuen ja kannustuksen saamisen paikka! Itsekin suoritan lukion neljässä vuodessa, ja se on hyvä juttu, omien voimien mukaan pitää mennä! Saanko udella minkälaista työtä teet? Voi sua pientä, yritä syödä edes ihan vähän koska kehosi tarvitsee ruokaa, ettet pyörry tai mene liian huonoon kuntoon:( paaaljon voimia<3

    VastaaPoista