sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kävele läski, kävele!!

Tein 2h35min pitkän lenkin. Matkalla poltin kaks tupakkaa. Tuntu pitkin lenkkiä, että jalat ei kanna, saan sydän kohtauksen. Pyörrytti, jalat kramppas.. teki mieli heittäytyä tien sivuun selälleen ja jäädä sinne. Olin suunnitellu, että teen tietyn lenkin, mutta en osannu/pystyny lopettamaan kävelemistä. Kävelin pidemmän lenkin kun piti. Jokin sano ettei sekään riitä eikä riittäny tuokaan 2h35min. Kotona jumppasin. Ällötti kattoo jumpatessa peilistä läskejä, toisaalta se motivoi vaan jumppaamaan kahta kauheemmin.

Kello on muutaman minuutin yli kymmenen. Yritän saada unta. Väsyttää kyllä ihan sairaan paljon, mutta se ei ole tae sille että saisin nukuttua. Ajatukset pyörii päässä vaikka samaan aikaan se lyö ihan tyhjää.

Positiivista tässä päivässä on se, että tein kaiken sen mitä olin suunnitellutkin ja sain jopa aikaseks lukee kirjaa. Tosin läksyjä en tehny yhtään. Aion jättää tästä jaksosta ruotsin ja venäjän pois. Taidan käydä lukion neljään vuoteen.. tai jättää sen kesken.. kunpa pääsisin vain pois koko elämästä.. en tahdo olla täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti