keskiviikko 13. helmikuuta 2013

13.2.2013


en tajua. Sydän jyskyttää taas niin, että tuntuu et sydän lentää rinnan läpi :D Joo läskin vaiva, kun varmaan niin huono kunto, että istuessakin vittu sydän vetää ylikierroksilla.

oli taas jotain niin ratkiriemukasta, että teki mieli vetää itteni kiikkuun ihan siitä ilosta etten saanu nukuttua kunnolla. Menin kasin aikaan nukkumaan, nukuin neljä tuntia pyörien kunnes heräsin enkä saanu unta neljään tuntiin, joten luin äikän esitelmään toisen kirjan loppuun. Nukuin vielä tunnin, hieman vaja sitten nousin vaikka olisin halunnu jäädä nukkumaan niin kauan kuin unta olisi riittäny. Aloin polkemaan kuntopyörällä tunnin ajan, samalla lukien maantietoo, jumppasin ja siivosin. Tein aamutoimet ja join pari kuppia kahvia, energiajuoman (17kcal) ja otin sokerittomia mynthoneita. Kouluun ja hypyillä kaverin kanssa kävelyä kaupungilla (kävin Alkossa ostamassa perjantaille juomia).
Päivän aikana kirjoitin ns. tarinaa vihkoon ja päiväkirjaakin kerkesin rustata tunneilla. Matikan tunnilla tosin keskityin vain ja ainoastaan laskemaan tehtäviä. Puoli neljältä vaelsin yksin omia matkojani kotiin. Söin päivän ensimmäiset ruokakalorit. Nyt sitten saankin pyöriä turvoksissa. Pelkään sortuvani ahmimaan. Söin 3dl puuroa, 4dl vanilja jogurttia ja 1dl mehukeittoa. Kaloreita yhteensä 559. Ne meni sitten suoraan kaksoisleuaksi ja selluliitiksi perseeseeni. Kumosin syömisen perään yliannostuksen laksatippoja.

Huomenna ei olisi kuin kaksi englannin tuntia iltapäivällä, joten en mene kouluun. Kahdeltatoista on muutenkin tapaaminen sen nuorisotyöntekijän kanssa. Saa nähä mitä siitäkin tulee. Jotenkin tää väsymys saa mut pilaamaan kaiken. Haluan ahmia kuten aina. Haluan satuttaa itseäni. Eilen kirkon jälkeen päädyin viiltelemään, niin kannattava reissu oli kirkossa käyminen. Jep juuri näin.

1 kommentti:

  1. Voi muru ei näin !!!! Alle 600 kcal on hyvä TOSI HYVÄ OIKEESTI! Et oo läski :( älä viiltele kultapieni♥ ei näin!♥

    VastaaPoista