torstai 14. helmikuuta 2013

Juokse villi lapsi

Päivällä nuorisotyöntekijän tapaaminen ihan jees. Töitä etsin tapaamisen jälkeen ympäri paikkakuntaa, mutta kukaan ei ollu kiinnostunu palkkaamaan tällasta läskivätystä. Mummolla kävin hetken. Kävelyä tuli ympäriinsä.
Läskipaskaolo ja turvotus ei kadonnut silti mihinkään. Kotona lisäsin sitä ja söin 5dl puuroa ja 6dl vanilja jogurttia. Kaloreita kuvottavat 890. Osan päädyin oksentamaan pois niin, että naama on ihan turvoksissa. Huomenna pitäis näyttää ihmiseltä, mutta enpä ikinä näytä. Näytän turvonneelta, lihoneelta, läskiltä joka yrittää vain näyttää ees vähän ihmiseltä ylipienessä mekossa.
Väsyttää, mutta vielä pitää sheivata, lakata kynnet ja venytellä, sitten nukkumaan. Huominen ei innosta yhtään. Kamala ahdistus, masennus, läskiolo.. Haluaisin vaan itkee itteni kuoliaaks. Ei mistään tule mitään ikinä, ei ikinä..

1 kommentti:

  1. Kylläpäs tulee! Älä luovuta! ..Ehkä asiat saattais luistaa vähän paremmin laihdutuksen kannalta jos et olis itelles niin kriittinen:(
    Esim 890kcal ei todellakaan ole paljon, jos se on sun koko päivän kalorimäärä! Meet silläkin jo yli tuhannen kalorin miinuksil!

    Tsemppiväää!!♥:)

    VastaaPoista