torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä

Eilinen ilta meni perjantain meikkiä ja kampausta harjoitellessa. Paniikki iskee hiusten laiton kanssa. Luomiväriäkään en osaa valita :s Toivon kaikkien olevan siellä bileissä niin humalassa ettei ne tajua miten järkyttävälle näytän.
Nukkumaan menin kymmenen aikaan vasta. Herätys oli kuudelta, mutta pääsin vasta seitsemän jälkeen kaivautumaan sängystä ylös. Sain yllätyksekseni nukuttua koko yön heräämättä edes vessaan. Oli ihana nukkua, mutta silti olo oli aamulla lyijynraskas.
Lenkillä meni 1h50min. Ois tehny mieli heittäytyä maahan ja jäädä sinne, kun ei millään ois jaksanu kävellä askeltakaan. Oli ihan vetelä olo. Olin juonu heräämisen jälkeen vaan vettä. Vasta jumpan ja suihkussa käynnin jälkeen join pari mukillista kahvia mustana ja vähä zeroo. Jääpalojakin nakertelin ehkä kymmenen ja söin yhen mynthonin. Kylmyys iski enemmä noiden jääpalojen takia :))

On ollu aamusta asti ihan kamala läskiolo. Kaikki ahdistaa. Paino. Ulkonäkö. Kalorit. Huominen. Raha-asiat. Koulu. Elämä. Painopainopainopaino! Oon ihan turvoksissa ja vaatteet ei istu mitenkään päälle. Kohta pitäs kaiken lisäks lähtee kaupunkiin tapaamaan sitä nuorisotyöntekijää ja sen jälkeen vielä mennä kaupungin halki mummon luona käymään. Mun tilillä on vaja neljä euroa ja sillä pitäs tulla ensi kuun 4.päivään toimeen. Näinköhän onnistuu. Mitäs oon ahminu ja lihottanu itteeni viimesillä rahoillani. Itteeni saan syyttää ettei oo rahaa yhtään. Mitäs oon niin läski ja syöny kaikki rahani. Oispa hieno tunne, kun vois ostaa edes hiustenpesuaineen, josta pitää eikä sitä mikä on halvin ja kuivattaa ennestään kuivat hiukset.

Oiskohan mahdollista vaan kuolla nyt ja tässä. Jäädä vaikka kotiin. En tiedä. Ahmia, kun mistään ei tule mitään ja oon vaan niin kuvottava idiootti.

Ps. Päivitin blogini-sivun laitaan tänään otetut mitat. Eipä ole muuttunu juuri yhtään. Osa ei lainkaan. :( Läski edelleen.. Eikä ihme!

Pinkin täyteistä ja iloista ystävänpäivää rakkaat pikkuset<3

Muistakaa nauttiakin elämästä :)

3 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä pieni ihminen.. oisinpa itsekkin.. Ja mitä jalkojen mittoihin tulee sanotaan, että niitä on vaikea saada kapeiksi koska:
    juoksu> rasvan lähtö
    mutta myös:
    juoksu> lisää lihasta
    >pulleemmat reidet

    Eli silmissäni olet onnistunut ihminen *o*
    Olisipa minullakin tuollainen itsekuri ja kehittyisin...
    enkä vain läskistyisi ja läskistyisi ~v~

    VastaaPoista
  2. paljonko sä sit painat ? ku huomasin et ollaan saman pitusia... :) ja tavote aika samalla kohalla alle 40 kg ::))

    VastaaPoista
  3. hyvää myöhästynyttä ystävänä päivää sullekki, vähän myöhässä tosin.. :)<3
    Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista