torstai 28. helmikuuta 2013

Läski tunnustaa

Tulin ihan pikasesti kertomaan tän viikon tapahtumista. Eli maanantaina kävelin porukoille. Heräsin 5.10 ja jumppasin. :) Lähin sen jälkeen kävelemään. Matkaa vanhemmille on n.17km, jonka kävelyyn meni 2h35min. Porukoilla oli sillon vaan veli kotona, joten siivosin pari tuntia. Ennen porukoiden tuloo kotiin käytiin lenkillä veljen kanssa noin tunnin verran ja illalla vielä isin kanssa puol tuntia.
Kuten yleensä, en syöny mitään koko päivänä, koska olin porukoilla. Join vaan pari mukillista vettä koko päivänä ja se siitä. Kuvottaa loppuviikko.
Tiistai ja keskiviikko meni ahdistusta lisäten ja läskiä paisuttaen. Ruisleipää, rasvatonta jogurttia ja puuroa enemmän kuin paljon.
Sama tänään. Liikuntaa tiistaina liian vähän. Vain jumpat ja kävely/hölkkä 50 minuuttia ja pyöräily säälittävät 15 minuuttia. Keskiviikkona aamusta lenkki 1h45min ja jumpat. Heti aamulenkin jälkeen kävin tädin kanssa toisella lenkillä 30 minuuttia.

Mun pitäis laskee matikkaa, järjestää asioitani ja siivotakin asunto. Onnistuin sen tässä ti-to välisenä aikana sotkemaan röhnäämällä. Saattasin saada työn nyt tän kevään ajaksi koulun ohella, mutta aikani asiaa kelattuani tulin siihen tulokseen ettei mun jaksaminen ja pää kestä nytkään kunnolla saati, että olisin töissä ohessa vaikkakin työ olisi osa-aikaista. Oon naurettava kun en kykene ees siihen. Rahaahan se tietäis, mutta se tulis loppupeleissä maksamaan paljon enemmän kun mitä tienaisin. Ainakin henkisesti saisin maksaa paljon. Riskeeraisin taas kaiken mikä ei ole tosiaankaan fiksua. Oon tehny sen virheen niin monta kertaa, että oon kuvitellu ja valehdellu itelleni jaksavani ja kasannu liikaa hommaa, sit kaikki onki kaatunu kuin korttitalo. Taas tässä punnitsemisen paikka; oonko todella oppinu virheistäni. Päätin etten ota työtä tai siis mene haastatteluun huomenna vaikka olisinkin sitten luuseri. Keskityn nyt tän kevään laihdutukseen ja kouluun.

Kiitos kommenteista<3 Toivottavasti viikonloppunne meni hyvin eikä tää viikko oo kussu teillä samanlailla kuin mulla. Jaksamisia kaikille pikkusille!<3 Mä kirjotan taas kun kynnelle kykenen eli saan läskiperseeni tekemään jotain ahmimista järkevämpää.

3 kommenttia:

  1. sä et sentään syö mitään epäterveellistä herkkua koskaan!
    Paljon tsemppiä!<3

    VastaaPoista
  2. :(
    Säkin olet tosi tärkeä! <3 voimia&haleja<3

    VastaaPoista
  3. Komppaan Arielaa. Hyvä että nuo ruuat on kuitenkin terveellisiä. Olis aivan eri tilanne, jos mättäisit jotain pullaa ja kakkua sen ruisleivän tai puuron sijaan (:

    Pikasesti käväsin lukemassa tässä muuttotouhun keskellä. Ens viikolla varmaan palailen paremmin kuvioihin.

    Tsemppiä viikonloppuun <3

    VastaaPoista