sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ensin työ sitten lepo

Mun piti ottaa tää ilta rauhallisesti enempiä rehkimättä vaikken ois lepoa ansainnukaan. Seiskan aikaan alko Hurja painonpudotus, jonka tietty katoin. Sain siitä sellaset fiilikset, et hyppäsin kuntopyörän selkään vielä tunniks vaikka olinkin jo käyny suihkussa ja olin yövaatteissa. Mielummin vaihdoin vaatteet ja aloin polkemaan kuntopyörää, kun vastaavasti oisin vaan levittäny läskiä persettäni sohvalla.
Hikoiltuani tunnin kävin suihkussa ja vaihdoin yövaatteet takas. Sit tein filosofian esseen ja terveystiedon tutkimussuunnitelman alusta loppuun valmiiks! Nyt puuttuu koulujutuista enää psykologian vapaaehtosen päiväkirjan teko ja historian käsitekartta! Tietty on vielä kolmeen kokeeseen luku, mut niihin kerkee lukemaan :p

Nyt alan olemaan jo niin väsyny, et vedän peiton korviin ja painan pään tyynyyn. Pää lyö sen verran jo tyhjää ja välillä heittikin päässä ihan ku ois karusellissa ollu. Tekis tosin mieli lenkille.. tekosyynä tietysti kova pakkanen :( Mun on pakko laihtua, että mahdun vaatteisiin ja pystyn käymään lenkillä vaikka -30 asteen pakkasessa!

1 kommentti:

  1. Sulla on nyt menossa liian kova hurja painonpudotus. Nyt on lomaa ja joulua niin otat vähän iisimmin... Kunhan hyvällä omallatunnolla.
    :)
    Voimia! <3

    VastaaPoista