sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Yksi yö enää jouluun!

Oon 163cm pitkä. Tieto on myös sivun alalaidassakin! :)

Tämä päivä on menny häsätessä ympäriinsä. Yöllä ei tullu uni vasta kun kahden jälkeen. Naapurissa "kyläilevä" koira haukku pitkin yötä. Otti päähän. Teki mieli alkaa tehdä vastatoimenpide ja räjäyttää koko talo, sillä ärsytys kohos pilviin. Oli siitä valvomisesta tosin jotain hyötyäkin. Sain tehtyä terveystiedon portfolion valmiiks.
Aamulla kahdeksan aikaan soi herätyskello. Meinasin aluks jäädä nukkumaan vielä, mutta en saanu enää unta, kun päässä pyöri kaikki asiat ja halusin alkaa siivoomaan. Siivosin yli kaks tuntia. Imuroin, järjestelin hyllyt uuteen uskoon, pyyhin pölyt, pesin vessan, pyyhin peilit jne.
Siivouksen jälkeen jumppasin vaikka laiskuus meinas viedä voiton viis-nolla.
Ennen yhtätoista löysin itseni ulkoa pyöräilemästä -25 pakkasessa tädin luo. Nappasin serkun mukaan ja lähettiin istumaan suunnilleen tunniks mummolle. Siellä serkun pikkuveli oli taas vauhdissa ja ei uskonu mitään mitä sille sano. Mua käy niin sääliks poikareppanan kohtalo. Joskus itekin kokenu saman, kun kaikki inhoo käytöksen takia vaikka "vilkas" käytös johtuu vaan pahasta olosta.
Mummon kanssa jutellessa itsesyyttely ja ahistus vaan paheni. Sitä ei voi estää. Miks mä oon syyllinen kaikkien pahaan oloon!?
Jatkettiin sit mummolta matkaa vaivaselle 40 minuutin lenkille. Varpaat oli ihan jäässä, kun muutenkin mulla on huono ääreisverenkierto niissä. Serkkujen luona lämmittelin varpaita vähän aikaa ja jatkoin omia matkojani suunnaten kotiin. Kotona pääs parit perkeleet, kun joka paikka oli jäässä ja ei vaatteita meinannu saada päältä. Hieno kun enää kolmet lapasetkaan ei lämmitä! Pyöräilyä kerty 40 minuuttia.
Kuuma suihku sulatti jäsenet. Suihkun jälkeen vielä rasvasin kropan ettei se ala taas kutiamaan kuivuuttaan illalla. Pistin pyykkikoneen pyörimään ja suuntasin läskeilemään keittiöön.
En ollut syönyt koko päivänä mitään ja edellisenäkin päivänä vain yhden kerran illalla. Ei tehny taaskaan mieli syödä, mutta söin silti :( Söin liikaa vaikka ällötti jo syödessä ja oli vaivalloista edes saada ruokaa suusta alas. Inhoan yli kaiken sitä tunnetta, kun ruokaa on mahassa! Edes pieni murunen! Söin kaikesta tästä huolimatta ja idiomaisuuttani 2 kupillista suht isoa annosta 4-viljan puuroa kanelin kanssa, noin litran rasvatonta jogurttia, n. 6 punajuuriviipaletta ja 8 ruisleipä viipaletta. Tiskasin astiat ja kittasin vettä päälle.
Vessassa ensin suoli tyhjeni repien taas takapuoleni "auki" (mielenkiintosta :D), mut oikeesti tuntu et vähintään p*skon itteni kokosta elefanttia! Sen session jälkeen sitten oksensin osan syömistäni ruoista.

Oon sytytelly kynttilöitä ja joulukuuseen valot. Aion ottaa rauhallisesti loppuillan vaikken oo ansainnu sitä. Mun pitäs olla jäätymässä ulkona syömisteni takia!!

4 kommenttia:

  1. Eikös sun olisi pitänyt päivittää mittojasi sivupalkkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä kans mietin, että missä nämä mitat ovat. :) ja sori, huomasinkin tuon painon :D

      Poista