sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pienen pillerin piristys






Aamulla seitsemältä ylös levottomasti nukutun yön jäljiltä. Näin ahistavia unia joissa olin mm. läski ja inhottu. Yöllö mä heräilin vähän väliä vessaan ja siinä ohessa kerkesin puristella ja kauhistella unenpöpperöisenä kehooni kertyneitä rasvavarastoja. Ahditus sen mukainen.
Aamupalaks mä mätin 1½ porkkanaa. Kaloreita sataa sataa ropisee kehooni läskiksi kertynee. Suuntasin 2h5min lenkille. Vasen polvi oli taas lenkin aikana ja sen jälkeen kipee, kun osa matkasta oli auraamatonta tietä eikä kenkä pitäny kunnolla. :( Kotona jumppasin ja imuroin ylimääräsiä pölyjä ja pyyhin pölyt tietty imuroinnin jälkeen. Ennen lounasta eli yhtätoista mä sain tehtyä historiaan käsitekartan ja alotettua joulukorttien tekoo, joita jatkoin lounaan jälkeen. Lounaaks söin puolikkaan ruisleivän (64kcal) ja join vihreetä teetä.
Mä otin tänäänkin itestäni mitat ja niiden mukaan muutamia senttejä oli mahan mitoista ja rinnanympäryksestä lähteny. En usko sitä. Nesteitä ne on tai sitten en vaan osannu mitata samanlailla kuin eilen. Ei yhdessä yössä laihdu, mutta lihoo kyllä!

Askartelin itelleni uuden thinspiration-"seinäjulisteen". Ai niin.. otin lounaan yhteydessä yhen kofeiinitabletin, jonka avulla jaksoin olla "toimelias". Kello vetää jo neljää ja en osaa päättää annanko laiskuuden voittaa ja jättää toisen lenkin väliin tänään vai kasaanko itteni päivällisen jälkeen ja lähen lenkille.

Taidan valita vaihtoehdon 2 ja lähtee lenkille. Syödä päivälliseks 1dl mehukeittoa ja porkkanan. Iltapalan jätän suosiolla syömättä ja pysyn vahvana. Nälkä kasvaa syödessä. Nälkä on vain tunne, johon tottuu. Vaikka pitkin päivää on ollu ajatuksia et ahmin itseni täyteen ruisleipää, puuroa, hedelmiä ja maustamatonta jogurttia, en tee sitä. Läskille mielelle ei pidä antaa periks! On pidettävä pintansa ja oltava vahva. Milloinkas jos ei jo tänään ole vahva? Ei kaikkea voi jättää huomiseen, jos haluaa saada jotain aikaiseksi! Tänään juostaan siis karkuun läskejä ajatuksia, ruokaa, juostaan eroon läskeistä, ei anneta periksi! Ollaan vahvoja ja pystytään laihtumaan! Ne ei voi pysäyttää meitä! Näytetään niille et me ollaan vahvoja!

Ps. Kiitos kannustavista kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat! Ilahdutti kummasti huomata et on tullu uusia seuraajia :)

1 kommentti:

  1. Olisi kyllä tosi mielenkiintoista tietää paljonko painat, mutta ymmärrän jos et sitä tahdo jakaa. :)

    VastaaPoista