keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hävinnyt lukija - mitä tein väärin?


Odotin koko päivän pääseväni postaamaan jonkun kivemman tekstin kun mitä nyt viime aikoina on tullu. Kirjottanu ihan kunnolla, mut pää tyhjeni sisään kirjautuessa kun huomasin että YKSI LUKIJA ON LÄHTENYT. En voi syyttää kuin itseäni. Tämä on oma mokani. Tein jotain taas täälläkin väärin. Sanoin vääriä sanoja. Mulla on mielipuolinen olo enkä tunnista itseäni enää mistään. Ei ollut tullut kommentin kommentiakaan. Kukaan ei taida enää lukeakaan tekstejäni. En tiedä. Tuli niin surullinen olo etten oikein osaa enää ajatella selkeästi.
En tiedä onko enää järki kirjoittaa blogiani.. voisin keskittää senkin ajan laihduttamiseen, mutta toisaalta tää on ainoo paikka jossa pystyn purkamaan ajatuksiani. En tiedä mitä tehdä tai ajatella. Joo tiedän. Olen läskisekopää. Jatkan kuitenkin kirjottamista ihan vaikka omaks "iloks".

Poljin eilen illalla vielä ennen nukkumaan menoa 30 minuuttia kuntopyörää enkä syönyt enää iltapalaa. Kuvailin läskejäni ja kävin nukkumaan yhdestä päivästä selvinneenä.
Tänä aamuna nousin 5.10 ja aloin polkemaan kuntopyörää tunnin ajan. Aamupalalla söin 1dl maustamatonta jogurttia, porkkanan ja ruisleivän puolikkaan(64kcal) ja join vihreetä teetä.
Koulussa jätin lounaan väliin. Seison sen ajan lukemassa.
Ennen neljää lähin 1h50min pituselle lenkille, jonka ajan juttelin kaverin kanssa puhelimessa. Oisin halunnu ja ois pitäny lenkkeillä ilman ketään (ees puhelimen päässä). En vain osannut sanoa taas ei. Tunsin epäonnistuneeni.
Päivällinen jäi väliin. Lenkin jälkeen jumppasin. Pesin lyhyt ohjelman verran koneellisen pyykkiä, kävin pesulla.
Luen teidän postauksia vielä ja sen jälkeen alan tehä thinspiration-leikekirjaa. Kasilta syön iltapalan ja niin ettei kalorit ylitä tältä päivältä 400. Ei saa oppia liian hyvälle. Ruoasta tulee paha olo. Ruoka lihottaa. Ruoka on paha! Jos syön minä olen paha! En ole ansainnut syödä. En halua syödä. Pysyn vahvana enkä anna houkutuksille periksi meinaan niitähän riittää. Nälkä kasvaa syödessä ja niin myös maha!!!!

6 kommenttia:

  1. Hei! Minä ainakin luen joka ainoan tekstin mitä kirjoitat, en vain ehdi yleensä kommentoimaan. Hurjasti tsemppiä sulle! (:

    VastaaPoista
  2. sulle on haaste mun blogissa :--) http://drowning-deep.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. En voi muuta ku ihailla miten jaksat liikkua noin paljon (: (ja herätä noin aikaste!)
    En oo ennen uskaltanut kommentoida sillä tuntuu etten saa mitään järkevää sanotuksi..

    VastaaPoista
  4. tuliko mieleen että ehkä kadonnut lukija on esim. päättänyt parantua mahdollisestä syömishäiriöstään ja lopettaa kaikkien aiheeseen viittaavien blogien seuraamisen? On nimittäin melkosen yleistä, mut tajuun silti ton mitä tein vääärin-fiiliksen :)

    VastaaPoista
  5. ei sitä kannata ottaa itseensä, koska ehkä tämä blogi ei vain tehnyt lähteneelle lukijalle hyvää, olen itse joskus lopettanut joiden blogien lukemisen kun jokaisessa postauksessa oli kuvia viiltelystä yms. teki vaan niin pahaa, vaikka juttuja olisinkin mielelläni lukenut. Et ole paha, ruoka ei ole paha, ruokaa ei tarvitse ansaita, koska keho tarvitsee ravintoa jne.
    tsemppiä!

    VastaaPoista
  6. haaste blogissani:
    http://ariellasz.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

    VastaaPoista