perjantai 2. marraskuuta 2012

Kuolettava kylmyys


Aamusta asti vasemmassa silmässä on ollu elohiiri. Silmä nykii koko ajan. Nukuin raskaasti viime yön. Heräilin vessaan vähän väliä. En syöny iltapalaa, mutta join kaakaota, josta tuli varmasti liikaa kaloreita. :'( Tänäänkään en oo syöny mitään, mut oon järsiny jäädytettyä rasvaton maito/vesi-sekotusta ja seassa kaakaojauhoo. Kylmä on muutenkin saati ku on narskutellu tota jäähommaa. Pakko oli äsken käydä tulikuumassa suihkussa, kun sormet ja varpaatki on valkeena/sinisinä kylmyydestä. Palelluttaa. Istun viltin alla huppari ja villasukat jalassa eikä siltikään lämmitä. Haluan saunaan. Itkettää melkein ajatus ulos lähtemisestä, kun kylmä on muutenkin saati ulkona. Oon läski ja turvoksissa maidon takia. l-i-h-a-v-a.
Läskiahdistaa kaakao/rasvaton maito-kaloreiden takia saati sitten senkin takia, kun en oo vielä tänään käyny lenkillä tai jumpannu. Sen sijaan kävin aamusta äitin kanssa ostamassa tarjous kahvia porukoille. Väsyttää, itkettää.. masentaa. Tahtosin vaan kuolla tähän paikkaan. Pakko laihtua.

Käyn tänään lenkillä. Jumppaan. Kulutan kaloreita. Yritän olla syömättä tänään mitään, koska kaakaosta kerty varmasti ihan liikaa kaloreita. Lihon. Lihoin. Pakko laihtua!

Ps. Sain eilen palautettua työpaikan avaimet. Sydän hakkas tuhatta ja sataa kun vein avaimet. Tuntu että jalat lähtee alta. Toivon etten enää kuule sen työpaikan ihmisistä mitään tai joudu olemaan niitten kanssa tekemisissä. Haluan unohtaa olleeni siellä töissä.
Eilen illalla lisäks vielä poljin 30 minuuttia kuntopyörällä ja luin uusinta Cosmopolitania. Sitten kävin kaveria vastassa. Olin sen mukana kaupassa, kun se osti ruokaa. Mä ostin vaan rasvatonta maitoa kaks purkkia. Tuli siinäkin kävelyä jonkin verran..

4 kommenttia:

  1. Ehkä sun muuten kannattais vaihtaa toi maito johonkin muuhun, kun ilmeisesti se ei sovi sun mahalle..? Esimerkisi hasselpähkinä/mantelimaito on molemmat hyviä ja täyteläisen makusia, ja niissä on vähemmän energiaakin, vaikka toisaalta sä kyllä tarvitsen kaiken energian mitä pystyt syömään.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. mäkin oo jäässä 24/7 ja maitotuotteet turvottaa masun palloksi. :((
    ja läskiahistaa niinku nyt aina..
    mutta hyvää viikonloppua sulle :) !!

    VastaaPoista
  3. Mä nyt oon melkein aina turvoksissa ilman maitoa tai maidon kanssa. Mä juon rasvatonta maitoo vaan sillon, kun pakastan sitä veden kanssa ja narskuttelen sitten syödä.. Emmä oo vaihtamassa sitä mihinkään. Maito on sitä paitsi halvempaakin. Etenkin nyt kun ei oo rahaa ostaa mitään.. niin en tuhlaa rahaa ruokaan paljoo vaan sen takia, et en turpois.. :/

    VastaaPoista
  4. niin onhan ne tietenkin kalliimpia (mutta ne täyttää lehmänmaitoa paremmin), mutta kandee maistaa jos haluaa vaihtelua :)
    sori kun nyt hehkutan noita, mutta ite kun tykästyin pähkinäjuomiin niin pakko sitä on yrittää muillekin tuputtaa :PP

    VastaaPoista