tiistai 20. marraskuuta 2012

Kuuntele vain itseäsi!

Eilen illalla kävin vielä lenkkeilemässä 1h15min. Musta tuntu naurettavan vähältä. Tunsin suurta itseinhoa. Läksyjä en tehnykään, kun päätin käyttää senkin ajan supersize vs. superskinny-jaksojen katsomiseen youtubesta. Venyttelin ja menin nukkumaan vähän kasin jäljestä.


Aamulla herätyskello soi 5.10. Oisin halunnu jäädä ikuisiks ajoiks nukkumaan. En kuitenkaan jääny vaan vaihdoin vaatteet ja aloin polkemaan kuntopyörää. Poltin ihraani tunnin ajan.
Sit vielä taittelin telineeltä pyykit vaatehuoneeseen, petasin sängyn, imuroin ja laittauduin kouluunmeno-kuntoon.
Aamupalalla söin omenan ja ruisleivän puolikkaan(64kcal). Join taas mukillisen vihreetä teetä ja vähän coca-cola zeroa. Ennen aamupalaa otin muutaman kuvan läskistä ruhosta, kun en enää luota peilikuvaani. Jokainen peili näyttää eri! Valokuvat saa toimia nyt totuuden torvena tästä eteenpäin. Tän kokosen ihraläskin pitääkin liikkua!! Kuluttaa kaloreita mahdollisimman paljon!! Piiloutua maailmalta niin kauan kun on lihava. Hävetä silmät päästä ihan vaan sen takia ettei mulla oo itsekuria. Liian kuvottava elämään. Liian lihava!!!!

Koulussa en menny syömään vaan menin tekemään historian läksyjä lukusaliin. Katoin puhelimesta pitkin päivää aiemmin itestäni ottamiani kuvia. Kyllä viimenenkin halu syödä katos. V*ttuun kaikki läskeily-ajatukset!!!!
Tunneilla puristelin muiden huomaamatta läskejäni. Mä tunsin ja olin hyvin tietonen jokaisesta grammasta yli isossa ruumiissani. Mä yritin jännittää lihaksia ja heiluttaa jalkaa et kaloreita kulus ees vähän.
Kouluun mennessä luulin, että oisin päässy vasta puol neljän aikaan. Ilokseni kuitenkin luokkakavereiden toimesta tajusinkin et pääsen jo puol kaks! Ahdistus lievitty vähäsen, kun tiesin pääseväni sittenkin tekemään pidemmän lenkin valosan aikaan.
Heti koulusta päästyä sitkutin ajaa kotiin vesisateessa meikit leviten. Vaihdoin taas vaan lenkkikamat päälle ja lähin samantien lenkille. Lenkillä meni 1h50min. Mä oon oikeesti pelkkää läskiä. Lihakset häviää aina ennen läskiä, joten jalat vemppaa ehkä senkin takia. Jos aiemminkin oon kyenny oppimaan itsekurin niin opin sen nytkin! Mä teen kaiken mitä pitää! Ei selittelyjä. Ei tekosyitä. Ei itelle valehtelua. Ei laiskottelua. Ei armoa. Ei rauhaa. Ei mitään ennen kun viimenenkin ylimääränen läskikilo on tiputettu!

Ajatus hyppii taas niin hienosti ettei taaskaan tekstistä tuu järkevää. Yrittäkää pysyä perässä ketkä jaksatte vielä lukee.

..Kotona vaihdoin kuivat vaatteet ja jumppasin. Söin neljän jäljestä päivällisen eli 1dl maustamatonta jogurttia ja 5 keräsalaatinlehteä ja niiden kans chilimaustetta. Tiskasin astiat ja menin vessaan puhditukselle. Sain oksennettua osan ulos. Lopetin siihen kun pöntöön alko ilmestyä punaseks värjääntynyttä sylkeä, oksennusta, mitä lie. Olo oli oksentamisen jälkeen voitokas kunnes läksyjä tehdessä iski väsymys ja voimattomuus. Tein ruotsin läksyt ja merkkailin kalenteriin ruotsin biljoonat sanakokeet että pysyn kärryillä millon ne on. Kittasin litran fun lightia ja oon jäätyä. Onneks tää jumppapallolla ison perseensä pyörittäminen vähän auttaa lämpiämiseen.

 


Iltaohjelmassa on nyt proana ja thinspo-selailua, historian läksyjen lukua kuntopyörän selässä, venyttelyä ja aikasin nukkumaan meno! Huominen täältä tullaan ja ketään ulkopuolista ei enää ole uskominen! Kaikki kehen on luottanu tähän asti on pettäny mun luottamuksen. Trust only yourself :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti