torstai 1. marraskuuta 2012

FAIL


Herätys 7.20. Kömpinen ylös sängystä väsyneenä, päätä särkee. Aamupalalla ruisleivän puolikas ja sen päällä salaatinlehti, kurkkua söin 10cm lisäksi, en leivän päällä. Se oli menossa pilalle aivan kuten se toinenkin mätänevä kurkku jääkaapissa. Kurkku on hyvä, sillä siinä on vähän kaloreita ja paljon vettä! On vaikea edes istua paikoillaan ja syödä. Jännitän lihaksia ja yritän heilua. Aamupalan kalorit noin 85.
Aamutoimet, yökkärin vaihto ja puhelimen kuva- ja musiikkitiedostoja lataamaan koneelle. Äiti laitto viestin. Se on menossa ostamaan kahvia ja pyys mukaan kauppaan. Eli varmaan ostelee jotain perusjuttuja ja ruokaa mulle tai en tiedä pahoin epäilen. Vaikka olen työtön ja rahaton, en halua porukoilta rahaa. Koen suurta syyllisyyttä ja epäonnistumista. En onnistu tulemaan itse toimeenkaan. FAIL.
Tunnin päästä siis kauppaan ja puhelin huoltoon ehkä!?
Läskiahdistaa, kun kroppa on taas salamyhkäisesti suurentunut yönaikana tai sitten läskit ei vaan häviä. Lenkille mä lähen yhdentoista jälkeen. Sitten jumppaan. Sitten vaan yritän keksiä miten voisin kuluttaa lisää kaloreita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti