tiistai 13. marraskuuta 2012

Kylmä !!

Sain uudelleen unenpäästä kiinni, mutta nukuin raskaasti ja heräilin vähän väliä. Tosin aina kun menin uudelleen sänkyyn oli ihanaa kaivautua lämpimään kahden paksun peiton alle kylmää pakoon. Nukahtaa ja nähdä unia vaikkakin painajaisia :( Puol unessa ja puol hereillä puristelin läskejäni ja yritin löytää läskien alta luita epätoivoisesti. Toivon laihtuneeni ees vähän.. Vielä luut on kuitenkin sinnikkäästi läskien alla piilossa :(

Aamulla herätyskello soi taas 7.20. Kömmin sängystä ja menin suoraan keittiöön. Söin aamupalaks 1dl maustamatonta jogurttia ja noin 8cm kurkkua. Ennen lenkille lähtöö otin yhen kofeiinitabletin, 400 buranan ja join mukillisen vihreetä teetä.
Lenkkiä kerty 1h40min verran ja sen päälle jumpat. Tein thinspiration-leikekirjaani. Join samalla yhen tölkin energiajuomaa (17kcal) ja otin vielä toisen kofeiinitabletin. Kylmyydestä jäässä oon ollu taas koko aamun. Elohiiri silmästä on hävinny taas hetkeks. Lounaaks söin 3dl mehukeittoo ja join teetä. Läskiahistaa. Ärsyttää et oon niin läski vielä. Mä tuun kyllä laihtumaan, teen kaikkeni sen eteen makso mitä makso, mutta inhottaa kun muutos tapahtuu hitaasti. Mielialat heittelee ja en taas tiiä mitä tekisin. Ei jaksas oikeen tehä mitään, mut toisaalta jaksas.. kai lähen kuluttamaan kaloreita, tätillä käymään tai jotain. Pitää valmistautua henkisesti kouluun menoon huomenna. Miks kaiken pitää olla niin vaikeeta!?


Kerran suussa, aina vyötäröllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti