maanantai 5. marraskuuta 2012

Pakene äläkä palaa

Kiitos unilääkkeen sain ihme kyllä nukuttua viime yönä. Aamulla kömmin vasta kasilta ylös. Katoin täydellisten naisten 5.tuotantokautta ja join kaakaota. Tai oikeastaan jyrsin jäädytettyä vesi/rasvaton maito seosta johon lisäsin vähän kaakaojauhoo. Aamupalaa en pystyny syömään. Se tosin olis paljo parempi ku kaakao. Lihon. Turvottaa ja hampaat on jään pureskelusta kipeet ja varmasti jo reikiä täynnä. Prkl.

Mä en oo saanu läskipersettäni lenkille saati vielä ees jumpattua. Äidinkielen tehtäviä pitäs tehä. En tunnu saavan mitään aikaseks. Vuokrankin yritin maksaa, mutta avainlukukortti meni lukkoon ja joudun menemään pankkiin henkkareiden kanssa aukasemaan avainluvut käyttöön, jotta saan vuokran maksettua. Ärsytys on niin korkeella etten löydä mitään sanaa kuvaamaan olotilaani. On kylmä. Ulos pitää lähtee kohta. Käyn tänään pankissa ja hakemassa puhelimeni huollosta toivoen ettei kumpikaan maksa mitään.

Haluan mennä peiton alle tätä maailmaa pakoon ja jäädä sinne. En jaksa kohdata tätä päivää. En vaan jaksa. Mutta pakko on.

4 kommenttia:

  1. Siis onks sulla pin-koodit jumissa? Koska jos on niin ainakaan ite (nordealla) niitä ei saa suoraan käteen, vaan uudet tulee postissa ja maksaa 5 e (otetaan suoraan tilitä eli kun pin-koodit on lähetetty), vaikka se onkin musta vähän epäreilua, koska eihän niitä itse ole jumiin saanut, mutta pakko niitten pankkivirkailijoitinkin on palkaa saada.
    Mulla on paha mieli sun takia, kun toivoisin vaan niitä paljon että voisit olla onnellinen ja unohtaa kaiken tän turhan :(
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Mulla on osuuspankissa tili. Kävin siellä äsken ja sain selvitettyä asian. Ei maksanu onneks mitään. Sain jopa vuokran maksettua ettei se myöhästyny, kun huomenna ois ollu viimenen eräpäivä.

    Kiitos kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  3. Ootko lukenut Pinjan blogia? Tässä yksi hyvä postaus. Jotta sinäkin ymmärtäisit, etteivät muutkaan anoreksiaa sairastavat ole mitään superkeijuja.

    http://itisallaboutsomething.blogspot.fi/2012/11/anorektikon-tunnustukset.html#comment-form

    VastaaPoista
  4. Ootko lukenut Pinjan blogia? Tässä yksi hyvä postaus.

    http://itisallaboutsomething.blogspot.fi/2012/11/anorektikon-tunnustukset.html#comment-form

    VastaaPoista