sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jo sunnuntai :o

Kello 9.35

Oon koko aamun tehny läksyjä. Nyt on purkissa psykologian ja englannin tehtävät. Vielä pitää tulostaa koulussa, kun itellä ei oo tulostinta kotona, psykan esitelmä ja palauttaa kaikki tehtävät opettajalle kuten myös enkun tehtävät. Pitää valmistautua englannin kokeeseen ja kuunteluun. Käydä tekemässä ne koeviikolla. Juoksen enkä saa henkeä.
Söin aamupalaks ison porkkanan ja about puolikkaan paprikan. Join teetä et tulis ees vähän lämpimämpi. Ei tullu. En pue kyllä enempää päällekään ennenku lähen lenkille. Turvottaa taas. Läskiahistus. Masennus. Liikaa asioita tekemättä. Huoh* Väsyttää liikaa. Pitäs ottaa kännykästä nimet ja numerot ylös. Sekin vaatii suunnittelua.. ponnistelua. Nyt teen sen!

Kello 17.06

Mihin hittoon meni taas viikko? Lihomiseen!? Valittamiseen!? Säälittävyyteen!! Mä tahdon olla kuin höyhen.

Läskiahdistaa eikä oloa helpottanu äsken juomani kaakao rasvattoman maidon kanssa. Skippasin lounaan ja päivällisen. En jaksanu syödä. Ahdistaa. En voinu. En halunnu. En saanu. Haluan paeta ihroiltani. Oon paha ihminen. :(

Tänään lenkkiä kerty 1h50min. Lenkkeily ihmisten ilmoilla ahdisti niin että teki mieli hypätä puskaan piiloon. Henki ei kulkenu kunnolla. Jumppasin. Nukuin päikkärit ja heräsin äitin laittamaan tekstariin. Paha olo velloo sisällä. Kohta uudestaan lenkille. Ulkona on kamalan pimee jo. En saa ajatuksista kiinni. Ahistaa vaan. Tahtoisin olla pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti