keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Onnenpotku

Heräsin 7.20 ja söin noin 15cm kurkkua ja yhen pienen omenan. Join kupin vihreää teetä. Päätä särki vähän ja väsytti. Kömmin takaisin peiton alle ja luin uskonnon kirjan loppuun, jonka eilen alotin lukemaan. Nyt pystyn menemään tekemään sen rästiin jääneen uskonnon kokeen ja saan siitä yhden kurssin. Yksi huoli sitten vähemmän. Ahdistaa vaan ettei sieltä tule kuitenkaan hyvää numeroa vaikka kurssin saankin.
Kurkkaus ulos. Lunta on tullut yön aikana valehtelematta kymmenen senttiä ellei ylikin. Muutamia pieniä lumihiutaleita tippuu taivaalta. Mieli on kääntänyt töistä saamat potkut onnenpotkuksi. Oikeastaan vaikkei taloudellinen tilanne salliskaan olla pois töistä, olin haaveillut salaa ottavani lopputilin. En mä niin paljoa oikeasti työstäni pitänyt. Vihasin työaikoja. Ja sitä esimiestä ja paria kieroa työkaveria. Nyt ei ole töistä stressiä. Pitää kiristää vaan vyötä niin en päädy kadulle. Aamulla ymmärsin sen että työ vei vaan viimeisetkin henkiset voimavarat, jotka olisin voinu käyttää painon pudottamiseen ja koulun käymiseen. Mä aion saada lukion suoritettua nyt mahdollisimman nopeesti alta pois. En pitkitä sitä kolmeen ja puoleen vuoteen saati neljään. Teen sitten kaksin käsin töitä koulun suhteen niin en kerkee miettiä rahatilannetta. Oli hyvä että sain potkut, koska musta ei ois ollu ottamaan lopputiliä.
Ennen kymmentä vielä siivosin. Puin lenkkivaatteet ja painuin pakkaseen ulos. Lenkkareilla. :o En tekosyiden siivittämänä jaksanut vielä aamulla penkoa talvikenkiä vaatehuoneesta ylähyllyltä, joten liukastelin ja kahlasin nilkkojani myöten lumessa 1h55min. Illaksi etsin talvikengät. Huomiseen en sitä jätä. :)
Kotiin tullessa olin kohmeessa, jäässä. Vaihdoin kuivat vaatteet ja jumppasin.
Vain maha muistuttaa älämölöllään lounaan jääneen väliin. Olihan mulla hyvä syy siihen - olin lenkillä! :)

Nämä läskit kropassani on tulleet laihdutettavaksi!!!!

1 kommentti:

  1. oispa mullaki noin hyvä itsekuri.. :c <3
    mutta pärjäile! ja varmasti saat sen lukionki suoritettuu, luet vaan ahkerasti kokeisiin!

    VastaaPoista