sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Prkl!

Nyt tämä läskiperse ottaa itseään niskasta kiinni, sammuttaa koneen, alkaa siivoamaan, käy lenkillä ja jumppaa vaikka miten ahdistaa ja masentaa kaikki!! Ajatuskin yksin ulos menemisestä ahdistaa, mutta lenkkin on pakko tehdä! Mä menen lenkille vaikka miten paljon ahdistas! Mä oon niin epäonnistunu ihraperse etten anna itseni vaan löysäillä ja lihoo muodottamaks ihrapalloks. Mä niin vihaan itseäni!! Kyllä nousee perse sohvalta ja tekee sen mitä pitääkin!!

3 kommenttia:

  1. Vaikka se tuntuu että kun olisit -10kg pienempi, pystyisit hyväksyä itsesi paremmin, ei se mene niin. Sitä vain vihaa itseänsä entistä enemmän. Alle 40kg sun pituiselle on liian vähän, mutta kyllähän sä sen varmasti tiedätkin.

    Kerrot että sulla on takana jo yli 8 vuotta syömishäiriötä ja masennusta: No, eikö se hemmetti jo _vihdoin olis aika tehdä asialle jotain?

    Elämässä on niiin paljon muutakin kuin syömishäiriö tai laihuus.

    En mä mikään ole sun päätä kääntämään, mutta en vain usko että sun elämän tarkotus on kuolla. (Taino laihtua ja kuolla, miten vain haluaa...)

    Mä voin sanoa, että mä lähes tiedän miltä susta tuntuu, olen itsekin kokenut samaa. Ero on vain siinä, että mä tahdon eroon tästä, koska mä tahdon elää.

    Ei mulla muuta, toivottavasti et loukkaantunut, koska se ei ole mun tarkoitus.

    VastaaPoista
  2. Kuinka paljon sä edes painat, tai mikä sun painoindeksi edes on. Ärsyttää vain kun sä puhut jostain läskiahdistuksesta, vaikka tuskin edes olet läski!

    Sä voisit elää ilman ahdistusta, jos haluaisit. Mutta et halua.

    Ei tommonen oo mitään elämää.

    Ja hei, et sä laihdu jos sä et syö. Tiedät itsekin että sun keho on vain säästöliekillä.

    Älytöntä, että sun keho vielä kestää, kun oot ollut niin kauan huonolla ruokavaliolla. Me ei koskaan tiedetä millon sä pyörryt johonkin kauppaan ja vaivut koomaan. Se voi nimittäin olla jo huomenna, ellet sä hitto vieköön nyt muuta näitä tapojas.

    VastaaPoista
  3. Hei.

    Käyn täällä välillä lukemassa.

    Kunpa tulisit vielä onnelliseksi.

    Edellinen kommentoija tsirpula kuulostaa ihan minulta pari vuotta sitten, vai mitä.

    Halauksia sinulle Peppiina! <3

    - girlygirl

    VastaaPoista