keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Don't give up!

Rakas Vattu et sinä ole tosiläski vaikka menkat sulle tuleekin. Mä kirjotan vähän "hassusti" aina, mutta mä en tarkota tekstiä lukijoita haukuakseni.. Vaikee selittää.. siis esimerkiks, kun kirjotin että "menkat on lihavien kirous" tarkoitan sen lähinnä itselleni vaikka puhunkin yleisesti. Vaikka teille pienille keijukaisille tulis menkat, ei se tarkota että te oisitte mitenkään lihavia tai epänormaaleja. En ajattele teistä niin! Ajattelen vain itestäni niin, että mä oon läski ryhävalas, kun mulle tulee menkat. Jälleen pyydän anteeks jokaiselta joita loukkasin. :(


Olen pitänyt tänään lupauksestani kiinni. En ole pettänyt teitä enkä itseäni. En ole syönyt mitään enkä syö.

Tein 1h50min lenkin, josta osan hölkkäsin. Juteltiin kaverin kanssa puhelimessa. Nauroin vaikkei naurattanut, hymyilin vaikka mieleni huusi ahdistusta. Jokainen askel toi lisää ahistusta, sillä tiiän miten läskiltä näytän jokaisen vastaantulevankin mielestä. Kukaan ei vain kehtaa sanoa sitä ääneen.

Sitten jumppa ja yli viisi tuntia siivousta. Keräsin joulukoristeet siististi laatikkoon ja kuusen sille tarkoitettuun pahvilaatikkoon ja nostin laatikot vaatehuoneen ylähyllyille. Nyt pesen pyykkiä ja katson YouTubesta Suurinta Pudottajaa.

Pitäis lukee huomiseen ruotsin kokeeseen. Lykkään sitä. Luen pikaisesti ennen nukkumaan menoa.

Saan sen mukaisen arvosanan. Toivottavasti pääsen edes kurssin läpi!

Vielä kaks koneellista pyykkiä ja sitten on sekin hoidettu tältä päivältä. Kasilta Käenpesä, jonka perään heti Liviltä Jutta ja Superdieetit samalla venyttelyä.
Väsymys on jo ihan kiitettävä ja silmiä kutittaa. Rystyset on kuivat ja halkeilleet. Välillä niistä vuotaa verta. Ihan sama. Kumpa vuotaisin kuiviin niin en ainakaan joutuisi kärsimään menkoista!
Oon viiteentoista minuuttiin juonu kohta 2 litraa vettä ja juon ainakin litran vielä. Siinäpähän turpoo olemattomat läskiaivonikin. Ainakin kaloreita kuluu hytistessäni kylmästä.


On niin läskiolo, että voisin oksentaa. Laitan tähän ihra kroppaani liikettä niin lähtee läskit! Ei tekosyitä! Ei lusmuilua! Pitää vain osata pitää suu kiinni ja kieltäytyä kaloreista! Musta tulee vielä laiha!

4 kommenttia:

  1. hih mäkin seuraan suurinta pudottajaa :)

    VastaaPoista
  2. ♥ En vaan usko, että sinä olisit läski:<

    Tsemppiä♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi <3 sinun kommentit on usein piristäneet :) olet ihana!
    En muuten ymmärrä miten jaksat liikkua noin paljon O.O tai sitten sun kunto on vaan tosi hyvä (:

    VastaaPoista
  4. Hei ootko tossa ekassa kuvassa??! Vauvau nainen ;o ❤

    VastaaPoista