maanantai 7. tammikuuta 2013

Sulje suusi

 
Osaan jo olla lihava. On aika antaa laihan-minän tulla esiin!
R
uoka mikä vitsaus. Näin ruokaunia, joissa suunnittelen syöväni. Mietin ja puntaroin mielessäni syödä vai ei syödä-vaihtoehtoja.
SIIS MITÄ IHMEEN VAIHTOEHTOJA! Ei ole kuin yksi vaihtoehto. Se on olla syömättä. Syöminen tarkottaisi oman käden puremista irti. Unessa mietin jo tätä päivää syömisineen. Sitä miten käyn ostamassa jogurttia kaupasta, milloin lenkkeilen, miten rankaisen itseäni syömisten takia. Luovutin, kun viisarit näyttivät vain 3.58. Tuskanhiki nousee ja uurteet piirtyvät otsaani. En tahdo epäonnistua tänäänkin. Olisiko pienempi paha syödä esimerkiksi tuhannen kalorin edestä turvaruokia kuin se että söisin niitä AINAKIN PARINTUHANNEN KALORIN EDESTÄ. Kumpaan päädyn. Vai pystynkö pysymään vahvana, rakastamaan nälkää kuten sitä tulee rakastaa. Uskaltaisinko vihdoin antaa nälän tanssia kehossani sen tuodessa euforisen tunteen. Rakastan. En yhtään pysty ymmärtämään syömisen logiikkaa, kun sellaista ei olekaan. Ei syömisessä ole mitään järkeä. Siis oikeasti. Miettikää. Avaat suusi, lapat sinne ruokaa kaksinkäsin, kalorit lihottavat sinut järkyttäviin mittasuhteisiin, saat pahanolon, sairastut diabetekseen, kärsit korkeasta verenpaineesta, elimistösi kuormittuu suuresta kuormasta, kärsit kivuista ja kolotuksista, et jaksa tehdä mitään, mikään ei huvita, menetät elämästäsi kiinnostuksen, kukaan ei jaksa katsoa läskejäsi ja jäät yksin ilman uraa, seurustelukumppania ilman elämää. Katsot elämää lasin takaa toivoen joskus itse pääseväsi leikkiin mukaan, et pääse, koska olet läski. Minä olen läski. Juuri tällaista elämäni on, jos en pudota kilojani.


Vihaa, siis VIHAA jokaista kiloa. Älä luovuta vaan pure hampaita yhteen. Ymmärrä itsesi paras ja pidä suusi kiinni, sillä se on parasta mitä voit tehdä. Niin yksinkertaista se on - pidä vain TURPASI KIINNI!
En tarvitse ruokaa. Ruoka tarvitsee minua. Se kutsuu luokseen. Houkuttelee ja huutaa nimeäni päivin ja öisin. Suljen vain korvani siltä ja olen sitä vahvempi. Ole vahva. Pidä pääsi äläkä tee typeriä valintoja. En laihdu yhdessä yössä, mutta voin lihoa yhdessä yössä. Tänään olen lihava, mutta jo kuukauden kahden päästä voin painaa selvästi vähemmän. Sulkemalla suuni voin pelastaa itseni lihomiselta. Tänäänkin joudun useiden päätösten eteen. Jokainen valinta vie johonkin suuntaan - eteen tai taakse. Täytyy ajatella niinkuin laihat, jos tahtoo olla laiha. Päätä, valitse, taistele, toimi, taistele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti