maanantai 21. tammikuuta 2013

Tipasta tulee tapa

Maanantai päivästä selvitty! Koulussa ne pari tuntia matikkaa oli jotain niin hermoja raastavaa levotonta pyörimistä että huh. Ymmärrän muttei mitään jää päähän. Vai liekö sinne ees menee oppi perille. Oon aina ollu lahoaivo.

Heti kotiin päästyäni vaihdoin lenkkivaatteet ja lähin lenkille. Musta tuntu että pään sisäinen paino on salamyhkäisesti lisääntyny, kun alkuks hölkkäämisestäkään ei meinannu tulla mitään. Psyykkisesti tosi raskasta, joo. Kyllä alko juoksu luistamaan, kun kuvittelin itteni juoksemaan uikkareissa rannalla. Hyi sitä läskikasa näkyä! Hölkkäsin suurimman osan lenkistä, yhteen putkeen pysähtymättä kertaakaan. Kotona merkkasin ylös hölkkä/kävely 1h35min. Done. Seuraava vaihe oli 5min kuntopyörällä. Lisää hikee pintaan. Sitten löysinkin itteni jo x-hyppyjä pomppimasta. 100 kappaletta yhteen putkeen nekin. Heti perään jumppa ja siivous.

Tämän päivän syömiset ja juomiset:
  • 3 kuppia kahvia mustana
  • kuppi vihreätä teetä
  • coca-cola zeroa
  • 1 kofeiinipilleri
  • pieni porkkana
  • 2dl mehukeitto (9kcal/100g)
  • vettä
  • fun lightia
Ihmeen kaupalla joku osa musta on taas tänään itkeny ryyppäämään. Se alko koulusta kotiin kävellessä eikä se vieläkään oo jättäny mua rauhaan. Tekis mieli vaan mennä tuhlaamaan viimeset rahat viinaan ja juoda itteni sammuksiin, vain tänään. Tai niin ainaki sanon itelleni. Jos joisin tänään, joisin myös huomenna ja sitä rataa. Ei tippa tapa, mutta tipasta voi tulla tapa. Tätä kirjottaessa halu vaan kasvaa, voimistuu.. Mä haluan ryypätä. Juoda pohjanmaan kautta, sammua vessan lattialle, olla nuppi sekasin, huomenna mennä krapuloissa kouluun. Tuntea edes tänään se humalainen örvellys-tila. Muttamuttamutta. Ne kalorit ja paisuvat jenkkakahvat. Kamala turvotus ja iho-ongelmat. Pahaolo niin henkisesti kuin fyysisesti seuraavana päivänä. Aikaansaamattomus ja väsymys. Ehkäpä jätän väliin vaikka niii-in kovasti tekis mieli puhua pullolle.

Tein lisää thinspiration-leikevihkostani. Tässä on joitakin sieltä täältä napattuja kuvia. Lisäks otin pari kuvaa seinä-thinspo-kollaaseistani tms. Niin ja niinkun jo aiemmin varottelin.. ei tosiaankaan kovin hienoja. Paskoja vaan!







5 kommenttia: