torstai 20. syyskuuta 2012

Bloggerin muutokset - perseestä!



Alan kohta itkemään. Järkytyin ja ahdistuin, kun kirjauduin blogiini. Huomasin ulkoasun muuttuneen. Saako sitä vanhaa mistään käyttöön, jos uudesta ei pidä? Mä inhoon ja vihaan tätä uutta! Masentavaa, kun tämänkin ne meni pilaamaan. Mä en käsitä mitä siinä vanhassa bloggerin ulkoasussa oli vikana. En osaa edes käyttää tätä uutta kunnolla. Ahdistavaa..

Viime yön nukuin huonosti vai voiko sitä edes nimittää nukkumiseksi. Sain "unenpäästä" kiinni kahden aikoihin. Herätyskello soi ennen kuutta. Koko yö meni puoli hereillä/unessa. Odotin vain että pääsisin lenkille. En olis malttanu maata sängyssäkään eli yrittää nukkua, mutta en jaksanu lähtee lenkillekään. Väsytti mutta toisaalta olin liian energinen nukkumaan. Ristiriitaista!

Viis yli kuusi olin jo ulkona menossa. Vatsa kurni tyhjyyttään. Olo oli kevyt ja askel tuntu kevyemmältä kun pitkään aikaan. Lenkkeilin vain tunnin :( Tuntuu niin järkyttävän vähäiseltä määrältä, että hävettää. Kotona siivosin ja jumppasin. Nyt pesen pyykkiä ja mietin jo, että mitä seuraavaksi keksin vaikken jaksais liikkua mihinkään suuntaan. Tekis mieli mennä peiton alle. Nukkua ikuisuus ja herätä laihana ja kauniina.

Illalla viideks raahaudun töihin.. Huoh* Laiskaläskipaskaminä. Aikaansaamaton paskakasa!

2 kommenttia:

  1. voit yrittää muokata tätä mallin suunnittelutyökalulla. voimia sinulle <3

    VastaaPoista
  2. mäkin haluaisin tietää, että saako sen vanhan käyttöön, tää uus on ihan kamala..

    VastaaPoista