maanantai 3. syyskuuta 2012

Viimeinen terapiakäynti tänään, JES!

Kyykky, ylös, kyykky. Kyykky, ylös, kyykky. Tätä toistuu nostan lattialta sitten roskan, sukan tai vaikkei tarvitsisi nostaa mitään. Teen näin pitkin päivää. Eilen, tänään, huomennakin. Kuluu enemmän kaloreita.

Takana suhteellisen hyvin nukuttu yö. Olen tyytyväinen. Nyt jaksaa taas mennä päivän. Kahdeksaks kouluun, kahden jälkeen matka kohti paikkakuntaa x, terapeutille. Viimeinen kerta siellä sitten ei enää tarvitse mennä jauhamaan paskaa minnekään. Saan olla omissa oloissani. Vielä kun saisi koulun pois. En tahdo käydä koulua. Lakki pitäs kuitenkin saada hankittua, vanhemmille. Ne haluaa sen kirjahyllyyn pölyyntymään, muistoksi perheen toisesta ylioppilaaks kirjoittaneesta lapsestaan. Tuotan pettymyksen; ei minusta koskaan tule ylioppilasta. Minusta tulee laiha!

Heikko olo. Vatsa on ihanan tyhjä! Join äsken tosi vähän vettä, mikä kyllä vähän pilas tän hyvän-tyhjän-olon. Suututtaa. Ei ois pitäny juoda, mutta suussa maistu pahalle, hampaiden pesusta huolimatta. Pää huutaa että se oli tekosyy!!!! Silti maha näyttää vähän ohuemmalta kun eilen. Ehkä laihdun? Ehkä lihon? Mistä tiedän ettei peili kiusaa ja huijaa mua? Mitä uskoa?
Henkeä vähän ahdistaa ja tuntuu etten saa happea. Masentaa lähteä kouluun.
Silmän aluset on mustat ja viemäri tiukkiutuu hiuksista joita tippuu päästä tukuttain. Huokaus*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti